21 Mart 2013 Perşembe

PARTİNİN YILDIZI - STAR OF THE PARTY

 
 
 
 
 

Dışarı çıkıyoruzzzz. Deri etekler, deri ceketler, deri pantolon yada taytlar her nereye dönsek mutlaka gözümüze takılıyor. Çok göz önünde olan ,patlama yaratan unsurlar bir süre sonra insanın gözüne bayağı gelmeye başlıyor , fakat deri zımbalı kıyafetler, çantalar az önce yazdıklarım  hala gözde. Bugün rock star havası ,cici kız karışımı bir şeyler ortaya çıkartırsak hiç fena olmaz diye düşündüm.:)Tüylü ceketler, peluşlar kazaklarda eminim hepimiz bu yumuşacık şeyleri giymeyi severiz , denersek sevebiliriz. Fotoğraftaki beyaz kazak ,anne örgüsü ve emeğidir. Ben de örgü örmeyi seviyorum ,her ne kadar vakit bulamasam da , bulduğumda ve şişlerimi yünlerimide bulduğumda hastalık derecesinde bitirene kadar örmeye

başlıyorum.Ördüğüm kemer , gerdanlık gibi bir şeyler var. Bi ara onlarıda blogda paylaşırım , sayıca çok değiller. Çanta olarak seçtiğimiz fermuarlı absolute şişe kılıfıdır,çanta olarak kullanmayı seviyorum.

 
 

Aşağıda ki fotoğrafta makyajın detaylarını, renkleri daha net görebilirsiniz. Kaş altına kadar koyudan bir kaç ton açığına kadar uygulayıp, eyelinerı kalın çekip birde yoğun bir takma kirpik kondurdum. Ruj kesinlikle flormara uğramalısınız renk kartelaları geniş ,mükemmel canlı renkler var ve yapış yapış değil ışıltısı ve rengin netliğini çok beğeniyorum. Takma kirpik kullanmıyorsak, kirpikleri mascarayla iyice belirginleştirelim.Bu nostaljik etkili fotoğrafıda kirpiklerin makyajda önemi için paylaşıyorum.Kirpik ve kalın eyeliner uygulaması nostaljik bir hava katıyor.
 







3 yorum:

Adsız dedi ki...

güzel olmuş gerçekten..

Adsız dedi ki...

başarılı bir kombinasyon olmuş..elinize sağlık.

akdeniz dedi ki...

KOMBİN SÜPER
çok şık kıyafet..bayıldım :)
http://zoomlabakalim.blogspot.com/